Ved bestilling af konsultation sendes der en mail til onlinefys.dk, hvorefter der vil være en korrespondance  frem og tilbage indtil problemstillingen er afklaret og plan er fremstillet. Derefter skal der bestilles en opfølgning, hvis der ønskes yderligere korrespondance og opfølgning på samme problemstilling. Ved ny problemstilling skal der bestilles en ny konsultation.

Onlinefys.dk bestræber sig på at besvare spørgsmål hurtigst muligt og senest 48 timer efter bestilling ellers for kunden sine penge retur.

Betalingen sker efter bestilt produkt og debiteres når korrespondancen starter

Eventuel afbestilling skal ske inden korrespondancen starter og der er ingen fortrydelsesret efter korrespondancen er foretaget.

Onlinefys.dk yder vejledning på baggrund af uddannelse og erfaring. Der gives ingen garanti for resultater. Hvis køber på nogen måde er usikker på sine symptomer er det købers egen pligt at opsøge egen læge for yderligere undersøgelse.

Onlinefys.dk har ophavsret på alle materialer, der rekvireres specielt hos os, og må derfor ikke videregives til andre.

Onlinefys.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Når du handler hos onlinefys.dk behandles kortoplysningerne af Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.